maandag 8 december 2014

fjieuw

fjieuw. toch nog eens tijd om te bloggen. al gok ik dat mn peuter niet meer lang zal slapen en baby is verkouden en wordt constant wakker van zn verstopte loopneus (ja dat bestaat).

Ondertussen onderging baby een aantal onderzoeken (wat had je gedacht). Waarschijnlijk krijgen we volgende week opnieuw 1 hoorapparaat ipv twee. Goed nieuws in de zin dat we veel minder zullen moeten puzzelen als ilai zn dingen er voor de driehonderdste keer uittrekt. Slecht nieuws want dat betekent dat zn linkeroor niets hoort, zelfs niet met een apparaat dat luider gaat dan het aantal decibel op een gemiddeld feestje. Duimen dat het virus van zijn rechteroor blijft dus.

Ook een fysiotest gehad. Qua beweging voor, romp is slapper dan 'normaal'. Maar niets ernstigs. Hij slaagde voor de test maar deze mama (en stappie) kijken toch voor kiné. Want hij frustreert zich nu al dat ie niet kan zitten... (ondertussen zit meneertje al weer vijf minuten op mama's schoot - hij kijkt met puppy oogjes naar me). Toen we wachtten voor de test op de dienst neonatologie toch een paar keer moeten slikken. Het is pas als er iets mis is met je baby'tje dat je beseft door wat een hel andere ouders gaan die daar rondlopen. De onzekerheid is killing, echt wel.

De peuterpuber in huis pubert doodleuk verder. Nieuwste spelletje is zijn drankje over de vloer gieten... Nu wou deze mama het maar al te graag eens over zijn hoofd gieten, ware het niet dat hij dan zo zou genieten van zijn extra badbeurt. In de hoek dan maar.

Nog een dikke maand en de kindjes mogen in de creche gedrilld worden.  (nu hou ik me in om geen smiley te zetten)
en nog drie weken en we zijn in de bergen. jodelaitie!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten